img


Kurs & Konferanse

Kurs & Konferanse

på Norefri

Vi kan arrangere kurs/konferanse med alle fasiliteter og har møterom på Heishuset Restaurant med plass for opptil 20 personer i klasserom. Vi serverer alle måltider på Heishuset Restaurant. Heishuset er innredet med historiske effekter fra vinter-OL 1952, og skitrekket henger fortsatt i taket. Vi kan også arrangere større event i vår oppvarmede Lavvo med alle fasiliteter.

Overnatting foregår i våre moderne leiligheter på Norefri. Alle leiligheter har bad, privat badstue, stue og fullt utstyrt kjøkken. Størrelsen varierer fra 5-sengs leiligheter med 2 soverom opp til 14-sengs leiligheter med 14 senger. Disse har 1 ekstra bad. For kursgjester er det greit at alle får hvert sitt rom, dvs at 2 personer deler en leilighet, eventuelt kan man få leiligheten alene. Vi har vi god kapasitet hele året og kan derfor tilby fornuftige priser. Noen unntak for helger i vintersesongen, uke 7 og 8 samt påsken. Ta kontakt for et godt tilbud, og vi skreddersyr deres konferanse. Vi kan også arrangere forskjellige aktiviteter og turer. Hva med en gåtur et stykke oppover fjellet hvor vi venter med noe godt å drikke? Charlotte og Ole Stoltenberg som er vertskap på Norefri har lang erfaring innen for kurs /konferanse, hotell og restaurantdrift. Vi var bla annet tidligere vertskap på Ringnes Gård i en årrekke.

img

Hva kan

vi tilby?

Konferansekapasitet


Max antall30
Bankett30
Kino30
Klasse20
Møtebord20
U-bord20
Mottagelse30
Antall gruppe rom2
Antall møtelokaler1
Antall spiseplasser60

Romkapasitet


Antall rom30
Antall senger200
Enkelt rom70
Dobbelt rom30
Røykfrie rom30
Allergiker rom20

Fasiliteter


 • Bar
 • Pub
 • Restaurant
 • Treningsmuligheter
 • Badstue
 • Internett Bredbånd
 • Trådløs Sone (WLAN)
 • Hotellgarasje
 • Hotellparkering

Aktiviteter

 • Aking
 • Gokart
 • Golf
 • Båttur
 • Matlagningskurs
 • Kanefart
 • Vinsmaking
 • Teambuilding
 • Grillaften
 • Rebusløp
 • Ølsmaking
 • Kanoutleie
 • Kano
 • Sykkelutleie
 • Whiskysmaking
 • Langrenn
 • Fjelltur med guideNorefri og Norefjell kan tilby et av landets beste alpinsenter, 1010 meters fallhøyde, med 11 skiheiser og 24 kilometer med nedfarter. Høyfjellet kan tilby milevis med merkede løyper både sommer og vinter og vi anbefaler gjerne en tur til Høgevarde (1459 moh) for å oppleve høyfjellets fantastiske natur.

Vi har skiutleie av alle slags typer ski og utstyr, samt heiskortsalg på området, og vi kan være behjelpelig med fakturering av alle utgifter for firmaet på en faktura.

Noresund ligger også midt i Kunstnerdalen som har et utall av attraksjoner og opplevelser for liten og stor. Her kan nevnes Blaafarveværket, koboltgruvene, Th. Kittelsen-museet og Bjørneparken. 4 km fra Norefri finner du Norefjell Golfklubb med en flott 18-hulls golfbane.

Norefri byr på spennende aktiviteter for både store og små grupper. Vi hjelper deg gjerne med informasjon og skreddersyr gjerne aktivitetene for deg og ditt reisefølge. Vi har bred erfaring med å skreddersy aktiviteter for kurs/konferansegrupper og tilpasser alt etter deres ønsker, behov, tid og budsjett.

Sammen med våre leverandører ønsker vi å gi deg bedre opplevelser. Vi kan nevne teambuildingoppgaver, vinsmaking, Atv-kjøring, gokart, leirdueskyting, quiz, stand up og interessante og motiverende foredrag av forskjellig art.

Selskap


Barnedåp, konfirmasjon, bryllup, fester, event, fødselsdager, slektstreff og minnestunder, det er livets gang og anledninger hvor familie og venner samles. La oss på Norefri ta oss av alt det praktiske med arrangementet, så kan du slappe av sammen med de du er glad i.

Vi har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av slike arrangementer. Vårt kjøkken er anerkjent og er opptatt av god mat. De har lagt mye arbeid i å utforme spennende og gode festmenyer og tilrettelegger gjerne menyen helt etter deres ønsker og behov. Vår restaurant festdekkes og pyntes og alt tilrettelegges for et fint arrangement.

På Heishuset Restaurant har vi plass til ca 60 personer i historiske OL-lokaler.
I Bar1952 i kjelleren kan vi dekke opp kaffe avec, bar og dans etter middagen.
.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale rundt arrangementet. Vi gir deg forslag til nydelig mat og drikke og hjelp til gjennomføring av ditt arrangement.

Mat og drikke


Heishuset Restaurant serverer vi hjemmelaget og kortreist mat. Vi vektlegger mat av gode råvarer. Til middag for kursgjester setter vi sammen en 3 eller 4-retters meny av topp kvalitet. Vi kan også sette sammen spennende menyer eller buffet etter deres ønsker for spesielle anledninger.
Til lunsj tilbyr vi enten en god 2-retters meny eller lunsjbuffet.
Til frokost serverer vi buffet hvor kokken lager egg i flere varianter, bacon etc. rett fra det åpne kjøkkenet. Hjemmebakt brød og hjemmelaget syltetøy hører også til.

Heishuset Restaurant på Norefri har en kapasitet på 60 personer. Den er bygd rundt den opprinnelige OL-heisen fra 1952, og man kan se skitrekket fortsatt henge i taket. Restauranten er meget intim og koselig, og fyr i peisen skaper den rette stemningen. Ved kursopphold disponerer man normalt hele Heishuset eksklusivt for seg selv. Det kan skje at vi har 2 grupper til lunsj, men om kvelden og til frokost er det kun 1 gruppe.
Vi kan også tilby grilling og bespisning utenfor både Heishuset og Lavvoen som ligger 100 meter fra Heishuset.

I kjelleren på Heishuset har vi også en egen bar, Bar1952 med kapasitet til ca 50 personer.

Beliggenhet


Norefri ligger ved Noresund i Krødsherad kommune i Buskerud. Stedet ligger vakkert til ved foten av Norefjell.

Med bil fra Oslo følger en E-18 sørover til Sandvika, herfra tar en E-16 fra Sandvika til Hønefoss (ca 4 mil), og deretter Rv7 fra Hønefoss til Sokna, deretter riksvei 283 mot Noresund.
Fra rundkjøringen i Noresund tar man til venstre mot Norefjell. Deretter følger man veien langs fjorden 4 km, Norefri ligger da på venstre side.

Med bil fra Oslo Lufthavn følger en Rv 35 om Roa og Jevnaker, frem til Hønefoss. Her tar en av E-16 mot Gol, følger veien forbi Hønefoss og samme som over.

Med bil fra Drammen, velger en riksvei 283 til Hokksund (ca 1,5 mil), riksvei 35 fra Hokksund til Vikersund (ca 2 mil), riksvei 280 fra Vikersund til Hamremoen (ca 3 mil), og deretter tar en riksvei 283 noen få kilometer nordover til en kommer til Noresund

Avstander


Flyplass100 km
Tog stasjon50 km
Flytog80 km
Flybuss4 km
Sentrum4 km
Golfbane4 km

Tilbud Konferansespakke:
Norefri er en helårsåpen resort med topp moderne leiligheter, restaurant, møtelokaler og en av Norges største lavvoer. Vi ligger ved foten av Norefjell 1 time fra Drammen og 1,5 time fra Oslo.


Overnatting foregår i våre moderne leiligheter på Norefri. Alle leiligheter har bad, privat badstue, stue og fullt utstyrt kjøkken. Størrelsen varierer fra 5-sengs leiligheter med 2 soverom opp til 14-sengs leiligheter med 14 senger. Disse har 1 ekstra bad. For kursgjester er det greit at alle får hvert sitt rom, dvs at 2 personer deler en leilighet, eventuelt kan man få leiligheten alene.


Ta kontakt for spørsmål om ledig kapasitet eller et godt tilbud, og vi skreddersyr deres konferanse. Vi kan også arrangere forskjellige aktiviteter og turer. Hva med en gåtur et stykke oppover fjellet hvor vi venter med noe godt å drikke?


Charlotte og Ole Stoltenberg som er vertskap på Norefri har lang erfaring innen for kurs /konferanse, hotell og restaurantdrift. Vi var bla annet tidligere vertskap på Ringnes Gård i en årrekke.


Tilbud helpensjon konferansespakke:

- Møterom med standard utstyr og projektor, evt. grupperom

- Isvann, kaffe, te tilgjengelig hele dagen

- Fruktfat i møterom

- 2- retters lunsj eller lunsjbuffet

- 3 eller 4 -retters middag

- Frokostbuffet

- Overnatting i rom i leiligheter

- Gratis parkering

- Gratis trådløst nettverk

Kr. 1495,- pr person


Dagpakke:

- Møterom med standard utstyr og projektor

- Evt. grupperom

- Isvann, kaffe, te tilgjengelig hele dagen

- Fruktfat i møterom

- 2- retters lunsj eller lunsjbuffet

- Gratis parkering

- Gratis trådløst nettverk

Kr. 495,- per person

'

Hvor

er vi?

img